19. 08. 2018.

BILO JE TEŠKO… Jelena iz Života na vagi otvorila dušu: “U mom životu nakon tog dana više ništa nije bilo isto… “

Jelena Putnik je prije par dana na svom profilu objavila zanimljiv status. Ona je u tom statusu opisala poseban trenutak za vrijeme učestvovanja u showu Živto na vagi, trenutak koji je za nju značio prekretnicu.

 Oni koji su pratili drugu sezonu mogu i predpostaviti o kojem trenutku se radi, tjedan kada su se učesnici suočavali sa svojim najvećim strahovima.

O čemu se konkretno radi pročitaje u pomenutom statusu Jelene Putnik koji prenosimo u cjelosti: “Na točno današnji dan prošle godine, dogodilo se nešto što je zauvijek promijenilo moj život. Svima poznat “rudnik” i suočavanje sa strahovima.

Nekim demonima iz prošlosti… spoznajama…na taj sam dan otpustila sve utege, oslobodila se kočnica i krenula naprijed…po meni, prijelomni trenutak koji je samo bio “zakucavanje” odluke kako moj život više nikada neće biti isti…pola tog dana mi je u magli…

no sjećam se međusobnog suosjećanja @dodo2401 , @ljubebartulovic te velike podrške @lee_zona …. dugo su trajali razgovori, dugo su se slijegali dojmovi… ispred a pogotovo iza kamera…. u mom zivotu nakon tog dana vise nista nije bilo isto… hvala svima na podršci tog dana 💙🤗”

 Preuzeto sa: http://sve-za-vas.info

0 komentari:

Objavi komentar