20. 08. 2018.

Udala se za svekra zbog njemačke penzije, a onda se desilo nešto toliko odvratno da se sramila sama sebe


Ovdje vam donosimo jedan ne tako čest slučaj. ” Udala sam se za oca mog pokojnog muža. Koliko god vam to zvuči odvratno, postojao je razlog.

Prije pet godina mi je preminuo suprug, a ja sam ostala sama sa četiri sina. Bilo mi je teško jer nisam nikog više imala. Svekrva je umrla godinu dana poslije mog muža. Moj svekar mi je prošle godine predložio nešto zaista nesvakidašnje što mi je zvučalo odvratno.

Predložio mi je da se udam za njega. To me šokiralo, ali mi je onda objasnio zbog čega to želi. Rekao je kako je to za moje dobro i za dobro moje djece jer bi njegova penzija ostala meni. Inače ima njemačku penziju.

Bilo je sve uredu, a onda smo prije mjesec dana prekršili pravila i imali odnose. Na to se ne ponosimo ni on ni ja, ali su potrebe bile jake. U tih pet godina nisam imala odnose.

Bolesno zvuči, ali smo se dogovorili da ih ponavljamo s vremena na vrijeme, zavisno od potrebe. Bolje to nego da spavam po selu sa drugim muškarcima. Ovo niko ne zna osim mene i mog svekra, tačnije sadašnjeg supruga.”


0 komentari:

Objavi komentar