09. 10. 2019.

JAKO SAM BOGATA A UDALA SAM SE ZA SIROMAŠNOG MUŽA....GOVORILI SU DA SAM LUDAJako sam bogata i sebi sam našla jako siromašnog muža. Mnogi su bili iznenađeni, ali obzirom da nema ništa i da je teška bijeda sa njim mogu lako manipulisati, bezuslovno će da me sluša i da “žmiri” na moje vanbračne ljubavne afere, a lijep je kao bog i jedino što ima bolje od mene je svoj fizički izgled, ali i to meni i de u prilog :).  Volim da ga podsjećam ko je on, da mu “nabijam” na nos da živi u mom stanu, vozi moj auto, jede moju hranu, troši moje pare…

ne prođe dan da mu nešto od toga ne spomenem, čisto da ne zaboravi :). Kada sa društvom izađemo na piće, obožavam da ga pustim da on krene da plati, a ja ga tada “sasječem” riječima “zatvori taj svoj novčaničić, sutra ćeš mi tražiti da ti dam… ja ću platiti” ili “lako se tuđim parama razbacivati” ili “ako ti plaćaš mojim parama, ko je ustavari platio piće.”

Ma ima toga… Baš se osjećam moćno i dominantno. A da ne pišem o mojim “ljubavnim” aferama… ono muža ostavim da sređuje stan, a ja odem na vikendicu ili neki skupi hotel i cijeli dan uživam sa pravim muškarcima, škarčinama, ali takvi nisu za brak, dobri su samo za jedan dan .

0 komentari:

Objavi komentar