24. 07. 2019.

NISAM SE UDALA IZ LJUBAVI, A KO TO DANAS RADI


Nisam se udala iz ljubavi, ah… a ko to više radi iz ljubavi? Jedini razlog moje udaje je novac koji ima moj muž, odnosno lagodan život. 

Prošli vikend nam je bila peta godišnjica i izašli smo u jedan baš skup restoran. Šokirala sam se kada sam do našeg stola vidjela mog bivšeg momka, čovjeka kojeg sam svim srcem voljela, ali nije bio finansijski u stanju da izgradimo porodicu.


Bila sam totalno zbunjena odakle on ovdje… Cijelo vrijeme sam ga gledala ispod oka, prisjećala se sretnih dana. Nakon nekih pola sata ustao je i otišao do toaleta, to je bila prilika, odmah za njim sam i ja krenula.


Ne zna se ko je bio sretniji kada smo stali jedno ispred drugog, nismo gubili ni sekunde, počeli smo se ljubiti, u sekundi je bio toliko napaljen, tvrd kao kamen, otišli smo do kraja. Nikada u životu tako brz odnos nisam imala i tako dobar u isto vrijeme. Nije trajalo duže od 3 minute, a bilo je dobro kao da je trajalo vječnost…


Razmijenili smo brojeve telefona, usput mi je rekao da je postao poslovan i što je bitnije bogat čovjek. Evo od tada razmišljam da se razvedem od mog muža i da krenem u novi život život sreće i veselja sa mojim čovjekom, mojom ljubavi. Čudni su putevi gospopdnji…

0 komentari:

Objavi komentar