02. 06. 2018.

POTPUNO NEOČEKIVAN OBRT: POSLE SAZNANJA DA KIJA ŽELI RAZVOD, SLOBA OTVORIO DUŠU I PRIZNAO DA VOLI...
Slobodan Radanović sinoć je u toku pitanja gledalaca uradio nešto što do sada nikada nije. Naime, pevač koji je svoju suprugu Kristinu Kockar prevario pred kamerama "Zadruge" sa Lunom Đogani ustao je i pred svima rekao da li voli suprugu ili devojku.

Svaku reč koju sam ti sinoć rekao mislim, da volim te! Želim da budem sa tobom! Ja sam izabrao to tebi da kažem, neka budem glavni negativac, neka me osude. Ja sam to izabrao da ne bih morao da gledam one scene u pabu. Kunem se u majku! Đeksone sinoć sam pričao sa tobom i sa Vojketom i šta sam rekao za Lunu? Da sam zaljubljen u nju, sve što sam rekao stojim iza toga! - govorio je Sloba.
To on radi! Kada vidi da nema šanse kod mene, okreće se drugoj! Koliko je jadan! Aj prekini Slobodane molim te! - izjavila je Kija. Kristina ja tebe volim kao osobu mnogo, mnogo! Majke mi! Jeste, jadno je što sam izabrao stvari koje ti želiš da čuješ da se ne bi osećala loše!

Ja sam ispao najveći jadnik na svetu! Evo ja sada javno ustajem i govorim da volim Lunu Đogani, ja ne moram da budem sa njom! Ja se ne kajem zbog svega što sam uradio. Evo tražim razvod, tražim javno razvod! - rekao je Radanović.

Kija je na sve ovo govorila Slobodanu kako više ne želi da razgovara sa njim i da on više nije predmet njenog interesovanja. Kristina je u jednom trenutku rekla i kako joj je Sloba priznao da ne želi razvod od nje, a da za stolom priča suprotnu priču. Podsetimo, Kristina Kockar je noćas u toku pitanja gledalaca otkrila i sve detalje odnosa sa Slobodanom Radanovićem .
Izvor: Pink.rs  Autor: S. K.

1 komentar:

  1. pozdravljajući sve gledatelje na mreži, ovdje sam da podijelim malo svjedočanstva. Zovem se Melania Macron, imam 40 godina. Udala sam se u 31. godini, imam samo jedno dijete i živjela sam sretno. Nakon jedne godine mog braka, ponašanje mog supruga postalo je tako čudno i zapravo ne razumijem što se događa, spakirao se iz kuće drugoj ženi koju ga toliko volim da nikad ne sanjam da ću ga izgubiti, pokušavam svoje moguće najbolje osigurati da mi se muž javi, ali sve bezuspješno, plačem i plačem tražeći pomoć, razgovarala sam o tome s njegovom obitelji, ali nisam dobila odgovor. pa je moja najbolja prijateljica Anna Johansson obećala da će mi pomoći . Rekla mi je o čovjeku koji se zove Drosagiede, rekla mi je da je jako velik čovjek i stvaran čovjek kojem se može vjerovati i nema ničega u vezi ljubavnih problema koje on ne može riješiti i rekla mi je kako je pomogao nebrojenom broju ljudi u obnavljajući njihov odnos. Bio sam stvarno uvjeren, brzo sam kontaktirao njegovu e-adresu, doctorosagiede@gmail.com ili njegov WhatsApp na +2349026414771 ili Viber na +2349026414771 Objašnjavam mu sav svoj problem, rekao mi je da ne bih trebao brinuti da će svi moji problemi biti riješeno odmah. Rekao mi je što da radim da se moj muž vrati, a ja jesam, rekao je da će mi se nakon 3 dana suprug vratiti i početi prositi, i stvarno se dogodilo kako je rekao, bila sam jako iznenađena, ovo je tako nevjerojatno. Bog neka je slava naša veza je sada vrlo tijesna i oboje ponovno živimo sretno. Ako imate sličan problem, obratite mu se odmah i zatražite da ga jednom riješite. I ja živim svjedočenje

    OdgovoriIzbriši