04. 06. 2018.

Nakon snimka poljupca, isplivao i snimak na kom Sloba govori Kiji da je voli, A ZATIM I OTKRIVA PRLJAVI PLAN!Kada je Sloba Radanović prevario svoju suprugu Kiju Kockar sa Lunom Đogani mišljenja o njegovom činu su bila podeljena, ali zbog igre “sedenja na dve stolice” koju igra u proteklih nekoliko dana malo ko je ostao na pevačevoj strani jer, kako tvrde pratioci rijalitija “Zadruga”, on se ogrešio i o jednu, i o drugu.

Stjuardesa i novopečena dizajnerka su ponaosob rekle Slobi da je manipulator i lažov, a on se branio time da se njegove reči izvrću i izvlače iz konteksta. Dok je Kija tvrdila da ju je poljubio iza parkiranog automobila, te da joj je rekao da je voli, Radanović je demantovao ove navode, ističući da ju je poljubio samo u obraz i čelo.

Sa druge strane, on tvrdi kako joj je rekao da je voli kao osobu, dok Lunu voli kao ženu. Međutim, poslednji objavljeni snimak govori drugačije, ali ne samo to, nego se čak otkriva Slobin plan da pomirenje sa suprugom zadrži u tajnosti dok ne dođe pravi momenat. Volim te. Ne govori nikom dok ti ja ne kažem – čuje se kako Sloba kaže u snimku. Preuzeto sa: http://sve-za-vas.info


0 komentari:

Objavi komentar