11. 06. 2018.

MOJA KĆERKA IMA 16 GODINA I DANIMA JE POVRAĆALA...ŽALILA SE NA BOLOVE....Moja kćerka ima 16 godina i danima je povraćala… žalila se na bolove u stomaku. Mislila sam obična prehlada, ali kada sam je odvela kod ljekara… ŠOK! Doktor je odma ustanovio da je TRUDNA! 

Iskrena da budem bolje da mi je rekao da moja kćerka boluje od raka, od neke neizlječive i smrtonosne bolesti, nego što je rekao da je trudna… IMA SAMO 16! Istog trenutka sam joj rekla da za nju u našem domu više nema mjeste, nisam joj dozvolila ni da pokupi svoje stvari.

Ostavila sam je u gradu i vratila se kući. Bilo šta drugo da je uradila nekako bih joj i oprostili, MOŽDA, ali trudnoća sa šesnest je zaista velika sramoto i ja, a i muž koji me je podržao želimo da se ogradimo od toga.

Već duže od mjesec dana ne znam ništa o njoj, ni gdje je i sa kim… Kod bliskih rođaka nije, jer u takvom stanju je niko ne bi prihvatio. Vjerovatno je sa nekim ko joj je i napravio dijete, iskreno nije me mnogo ni briga, imala je sve, ne znam kako nam je obo mogla učiniti.

0 komentari:

Objavi komentar