08. 04. 2018.

Ovim horoskopskim znakovima DRUGA POLOVINA APRILA DONOSI VELIKI NOVAC! Jeste li medju njima?


Ova tri horoskopska znaka će u aprilu imati velike prilike što se tiče novca i posla, i obavezno ih iskoristite.

Lav:
Konjukcija planete novca Venere i planete promjena Urana na početku mjeseca većini Lavova donosi iznenadni priliv novca, ali i mogućnost velike zarade uz rizične poslove, odnosno preko ulaganja.
Pod utjecajem punog mjeseca iz vašeg astrološkog polja ugovora i dogovora već od početka mjeseca pristajete na saradnju koju vam nudi jedna Vaga ili Škorpija. Venera, Mars i Pluton pravit će odlične aspekte do 19. aprila na vaše polje posla i karijere i ove savršene aspekte trebalo bi da iskoristite da učvrstite neke poslovne temelje, uspostavite odličnu saradnju sa osobama od autoriteta, ali i da zaradite što više novca od onoga što volite.

Moguće je da će vam se javiti neke nove ideje, pa i mogućnost proširenja biznisa u tom periodu. 24. aprila Venera prelazi u znak Blizanaca, pa će vam finansijska situacija biti odlična, posebno Lavovima na položaju ili onima koji se bave luksuzom ili javnim poslom. Oko 24. aprila, kada Venera pređe u njihov znak, osjećat će se mnogo bolje i neopterećeno, pa će i novac sam dolaziti. Najbolja zarada bit će od trgovine i poslova vezanim za komunikaciju i transport, ali i preko online poslova.
Jarac:
Većina Jarčeva, april mjesec dočekuje veoma zauzeta pod uticajem punog mjeseca iz njihovog polja karijere. Ovaj pun mjesec može donijeti i napredovanje, ali i neku vrstu povišice i veoma pozitivnog dogovora sa nadređenim ukoliko ih imate.

Venera će nakon 5. aprila ući u vaše astrološko polje kreativnosti i zabave i može vam donijeti porast ideja, ali i proširenje posla, posebno Jarčevima koji se bave poslovima vezanim za zabavu. U odličnim aspektima sa Marsom i Plutonom, u periodu od 7. do 19. aprila, venera vam može donijeti i veoma značajne trenutke za vašu karijeru. Na vašu inicijativu može početi veoma važan poslovni projekat. Doživjet ćete finansijski procvat. Poslovi vezani za nekretnine, ali i rješavanje pitanja stanovanja također mogu okupirati Jarčeve u aprilu. Preuzeto sa: http://sve-za-vas.info


0 komentari:

Objavi komentar