09. 04. 2018.

Mislila sam da je moj zaručnik savršen muškarac, a on je najveće smeće koje hoda ovom zemljom ...


Mislila sam da je moj zaručnik savršen muškarac, a on je najveće smeće koje hoda ovom zemljom. Četiri godine se zabavljamo, svoju nevinost sam mu dala, mladost, SVE… na ljeto smo se trebali vjenčati, željela sam mu roditi djecu, a on… SMEĆE od čovjeka.

Spava za novac sa starijim ženama i MUŠKARCIMA… Fujjjjj… ne znam šta je gore od tog dvoga… odvratno 🙁 Sve ovo sam saznala na jako bolan način, naime… prije 3 dana sam bila na pregledu kod ginekologa koji mi je rekao da bolujem od neke rijetke infekcije koja se prenosi isključivo spolnim pute.

Bila sam zbunjena, nikada ni jednog drugog muškarca u životu nisam imala, a kada mi je ginekolog rekao da ubuduće malo pazim sa kime spavam, tj vodim ljubav… ne znam osjećala sam se jadno, kao neka fundrača… uličarka. Tada sam doktoru rekla da nikada u životu osim mog momka ni jednog drugog nisam imala, a on mi je tada rekao da je onda bolje da nisam ni sa njim.

Nakon svega ispričao mi je sve o načinu na koji se dobija infekcija kojom me je momak zarazi. Nakon svega sam bukvalno otrčala do mog momka i onako van sebe, histerična kao nikada u životu tražila da mi sve prizna i priznao mi je… kaže to je njegov život i tu se pronalazi, voli starije od sebe, posebo parove… ma da o tome ne davim… Nakon svega sam nekako prazna, grozno, ne znam kako započeti ponovo, pogotovo kada se sjetim ove infekcije čije liječenje će trajati, a nije… bolje da sam umrla nego sve ovo doživjela. Preuzeto sa: http://sve-za-vas.info

0 komentari:

Objavi komentar