01. 03. 2018.

SVE ŽENE BI TREBALE ZAPISATI OVAJ RECEPT: Kombinacija ova dva sastojka pomoći će vam da se riješite cista i mioma ZAUVIJEK!


Ovim člankom ćemo vas upoznati sa jednom vrlo efikasnom mješavinom listova čuvarkuće i prirodnog meda. Smjesa je najviše korištena i preporučivana protiv cisti u organizmu posebno se odnosilo na ciste na ženskim organima i dojkama. To međutim nije sve, mnogobrojne su koristi za vaš organizam i između ostalog za tretiranje protiv crijevnih parazita, raka materice, srca, kao i upalne procese u tijelu. Upotreba čuvarkuće u ovom lijeku je presudna.

Sastojci: 
  • 300 g cijelih listova čuvarkuće
  • 300 g pravog prirodnog meda (kestenov)


Priprema recepta:

Čuvarkuća se ubere, dobro opere i samelje u blenderu. Dobijena kašasta smesa čuvarkuće pomiješa se sa medom u staklenoj tegli i dobro se miješa nekoliko minuta da se sastojci sjedine. Smjesa treba da odstoji 7 dana, stim da je dobro da je povremeno opet promiješate. Teglu držite u frižideru.

Nakon 7 dana stajanja počnite je konzumirati. Ovaj pripravak uzimate svaki dan 3 puta po jednu supenu kašiku. Prva kašika se uzima ujutru čim se probudite, druga u toku dana između obroka i treća pred spavanje. Nemojte preskakati ako baš ne morate konzumaciju ovog prirodnog lijeka. Proces liječenja traje od par nedelja do par mjeseci ali ciste uglavnom nestaju nakon tog perioda. U praksi se ova kombinacija meda i čuvarkuće pokazala efikasnom kod svih vrsta cisti u organizmu a posebno na ženskim organima i dojkama. Smjesa je dobra za čišćenje i jačanje cjelokupnog organizma. Odlično deluje na ubrzanje metabolizma i popravlja probavu odnosno poboljšava frekvenciju stolice. Sok čuvarkuće djeluje protivupalno te će, korisite li ovu smesu redovno, pozitivno djelovati na upalne procese usne duplje, grla te posebno želudca i probavnog trakta. Izvor: novi.ba

0 komentari:

Objavi komentar