15. 03. 2018.

Njegov otac se ponovo ženio – a kad je nova mlada ovo uradila, slomio se u suzama



To je naučio i 4-godišnji Gage, koji se borio sa svojim emocijama dok je njegov otac, narednik američke mornarice Joshua Newville, uzimao za ženu Emily Leehan u New Yorku.

Mali Gage uspijevao je ostati sabran, sve dok očeva mlada nije počela čitati zavjete koje je napisala za njega. Kad ih je pročitala pred već emotivnom publikom, sve je malenom postalo previše da bi to podnio. Počeo je plakati…Leehan je počela s riječima:’Želim da budeš siguran i da pokušaš najviše što možeš da budeš dobra osoba.’ Dječak nije imao pojma da je napisala zavjete samo za njega i prije nego što je mogla nastaviti, Gage je jako zagrlio i izgubio se u svojim emocijama.

Ovo je raznježilo i publiku, dok je Leehan pokušala smiriti. ‘Ne plači maleni’, rekla je ona. ‘Zadnje čemu se nadam je da naučiš da si jako poseban dječak. Izuzetno si pametan, zgodan i ljubazan prema drugima. Pomogao si mi da se oblikujem u ženu koja sam danas i možda ti nisam dala poklon života, ali mi je život zasigurno dao tebe kao poklon.’ Onda su i Leehan i Newville počeli plakati prije nego su uspjeli završiti zavjete.

A što se tiče dječačića… pa, on je obavio dobar posao i ukrao je cijeli ‘show’, a ako ne zbog svog odijela i neodoljivog pogleda dok je Leehan čitala zavjete, onda zbog reakcije koja će zasigurno ukrasti srca širom svijeta. Djelić sa njihove ceremonije vjenčanja možete pogledati na videu ispod – ali ponesite maramice!



0 komentari:

Objavi komentar