20. 03. 2018.

MOŽDA SAM ZGRIJEŠILA ALI DRUGOG NAČINA NIJE BILO....MUŽ JE STARIJI 10 GODINA OD MENE...


Možda sam zgresila, ali drugog nacina nije bilo… Moj muz je 10 godina stariji od mene i prije nego smo se vencali bio je nesretno ozanjen i sa tom zenom ima kcerku. 

Muz ne zeli da imamo odnose kada je tu njegova cerka iz prvog braka. Ona zivi sa majkom i dolazi kod nas na nedelju dana svakog meseca i on me tada jedva poljubi i odbija me sa recenicom ‘cerka mi je u sobi pored’ Ona nije mala, ima 15 godina.

Dosla je prosle nedelje kod nas na rucak, posto je ona probirljiva i razmazena ne voli da jede sta joj se spremi, POGOTOVO NE STO JA SPREMAM, tog dana pekla sam pile u rerni i presolila sam njen batak,kada smo posedali za stolom taj presoljeni batak izvadila sam njoj i odmah pocela da drami da je presoljeno i otrcala u sobu.

Nakon tog muz krenuo za njom ja sam tada isokristila priliku i batake i kad je suprug dosao da proveri da li je batak zaista preslan video je da nije, odmah sam skočila da mala umišlja i fantazira… posle je otisao da raspravi sa njom cula sam kako joj govorio da vise ovde nece krociti. Sada konacno mogu poceti noramalo život.

0 komentari:

Objavi komentar