20. 03. 2018.

Kako je Ana Pešić (48) iz Beograda spustila šećer sa 21 na samo 5 jedinica: Pucam od energije, Mirsadova terapija mi je dala šansu za novi i zdraviji život!


Od ljekara sam dobila plan ishrane od kojeg mi je bilo sve gore! Od barene mrkve i krompira, preko graha i riže. Blagi užas! Šecer i dalje nije silazio ispod 11 jedinica. Pokušala sam i sa kvantnom medicinom i Top Dijabetom , melemom za dijabetes – također ništa. Bila sam očajna, odlučila sam da spas potražim u alternativnoj medicini.

Na adresu magazina prije nekoliko dana stiglo je pismo naše čitateljke Ane Pešić (48) , službenice iz Beograda koja je sa javnosti željela da podijeli svoju priču o čudesnom izliječenju od dijabetesa. Kada su joj ljekari svojim savjetima pogoršali zdravstveno stanje, Ana je zanala da mora poduzeti drastične korake kako bi spasila vlatiti život i preuzela kontrolu nad zdravljem. Okrenula se alternativi i spas pronašla u rukama konjičkog čudotvorca Mirsada Krnjića. Njeno svjedočanstvo prenosimo u cjelosti: Prošle godine od oktobra mjeseca, počela sam se osjećati malaksalo, loše, bila sam vječito umorna i prespavala bih kad dođem sa posla cijelo popodne.

To je trajalo oko mjesec dana, do momenta kada sam počela piti velike količine vode i osjećati suhoću u ustima, uz naravno i pojačano mokrenje. Tada sam posumnjala da nešto nije u redu. Sredinom novembra, kada mi je bilo jako loše, izmjerim šećer i vidim vrijednost šećera 21,8 jedinica! Suprug me je poveo u Hitnu i tamo su mi ukazali pomoć, snizili mi šećer i otpustili sa uputom za specijalistu – počinje Ana svoju priču. Od tada, Ana je išla na sve moguće preglede i ustanovljen joj je dijabetes tipa 2. Dobila je tablete Amaril i Gluformin, kao i plan ishrane od ljekara koji joj je samo pogoršao stanje. Taj plan ishrane ne samo da je bio loš, već mi je od njega bilo sve gore. Od barene mrkve i krompira, preko graha i riže. Blagi užas! Šećer i dalje nije silazio ispod 11 jedinica.

U avgustu ove godine Ana je odlučila da hitno nešto mora poduzeti s obzirom da su joj rezultati bili poražavajući. Pretražujući Internet za alternativnim lijekovima, naišla je na ime travara Mirsada Krnjića koji je veoma poznat i u Beogradu gdje je uspješno izliječio brojne dijabetičare. Jedan od izliječenih je i Mišo Vučković, koji je bio direktor bolnice u Americi i preko kojeg je počeo moj proces liječenja Mirsadovom terapijom. Bio je 29. avgust kada sam posjetila Mišu i njegovu suprugu Anu. Oni su mi detaljno ispričali kako je tekao Mišin proces izliječenja i čega se Mišo sve pridržavao da bi terapija djelovala što brže i izliječenje trajalo što kraće. To se najviše odnosilo na ishranu i izbacivanje pojedinih namirnica u toku liječenja – priča Ana. Ana je od Miše, osim savjeta oko upotrebe terapije dobila i odštampani plan ishrane koji je primjenjivala u liječenju u kombinaciji sa Mirsadovim čajevima i sirupim. Već na polovini prve terapije moje zdravstveno stanje se popravilo. Pila sam sirup i ujutro bio pojela dva lista čuvarkuće, i šećer je lagano počeo da se smanjuje. Na početku druge terapije, iznos šećera je prepolovljen. Počela sam smanjivati tablete , a od prije deset dana sam ih potpuno izbacila. Moje vrijednosti šećera su sada i bez tableta u normali, kreću se između 4 i 5 jedinica i sigurna sam da će tako i ostati. Moram da napomenem da sam za ova dva mjeseca smršala 14 kilograma, što me je pored mog izliječenja od dijabetesa, jako obradovalo jer su svi primjetili na meni veliku pozitivnu promjenu i da mnogo zdravije i svježije izgledam – zadovoljna je Ana. Kako kaže, pored svega navedenog, njen energetski nivo je neuporedivo veći nego prije početka Krnjićeve terapije. Preuzeto sa: http://www.aura.ba

0 komentari:

Objavi komentar