14. 02. 2018.

Svi se smiju vlasniku ove kuće: Da li se vama sviđa ova fasada? (FOTO)


Neki ljudi nam stvarno nisu jasni kada prave kuću i o čemu razmišljaju… ovo je pravi hit u komšiluku, a na internetu je osvanula jedna fotografija koja je sve iznenadila. Naime, čovjek je odlučio da uradi fasadu na svojoj kući, ali definitivno ovako nešto niko nije očečkivao. Htio je da iznenadi sve, odnosno odlučio je da stavi zaštitne simbole jedne svjetski poznate modne markke.

Svoje bijele zidove je na kraju ukrasio tim znakovima. Od sada će lokalci ljudima govoriti kada budu pitali gdje se nešto nalazi reći IDETE DO LUJ VITON KUĆE i tako dalje… Ovo nas je sve nasmijalo do suza, mi smo ostali bez teksta, zaista nevjerovatno. Da li biste vi nekada uradili nešto ovako slično? Pogledajte sada i sami kako izgleda ova kuća, mi smo kao i uvijek ostali bez teksta, ne možemo da vjerujemo…

Šta se to desi ljudima u glavi pa da odluče nešto ovako da urade… Nama stvarno nekada nije jasno, ali definitivno zbog ovoga će ga svi ismijavati. Već je postao predmet ismijavanja. U svakom mjestu imamo ovakve stvari, u Bijeljini je on najpoznatiji, a u mjestu Janja imamo dva brata koja žive u porodičnoj kući, ali jedan dio se nalazi na prodaji, dok drugi nije. Jedan je u Njemačkoj, a drugi je ostao u Janji i traži sebi novi smještaj. Ostanite i dalje uz Telegraf Balkan, kako biste bili informisani iz prve ruke o nekim stvarima, nadamo se da će vam se svidjeti neke naše stvari, a do tada uživajte u ovoj muzici.

0 komentari:

Objavi komentar