04. 02. 2018.

PORODILA SAM SE PRIJE MJESEC DANA I IMAM VELIKI PROBLEMA I FIZIČKIH I PSIHIČKIH...



Porodila sam se prije mjesec dana i imam velikih problema i fizičkih i psihičkih. Moja svekrva se brine o meni i bebi i ne dozvoljava da ja dojim moju bebu već to radi ona. Vjerujem da i vama to zvuči odvratno? Zbog toga mi ostaju velike količine miljeka, imam strašne bolove i bradavice mi pucaju. KRVARIM! Više puta sam je molila da ja dojim mog sina, ali mi ona ne dozvoljava, a glavni i jedini razlog tome je što je po njoj ona JAČA I ZDRAVIJA ŽENE I ŽELI DA I NJEN UNUK BUDE POPUT NJE, ZDRAV I JAK, A NE KAO JA ANEMIČAN I SLAB.
Niti sam anemična niti slaba i sve više vejrujem da mi to namjerno radi kako bih imala ove probleme koje imam, fizičke, a o psihičkoj torturi koju preživljavam o tome je teško i pisati… jer dobro zna šta su posljedice ako majka ne doji bebu, kroz kakve patnje mora proći, pogotovo ako ima mnogo mlijeka.
Noćima ne spavAm razmišljajući da li je moj sin gladan jer pitanje je i koliko mlijeka od nje podoji. NE ZNAM NI SAMA ŠTA DA RADIM, MUŽU DA SE POŽALIM ODMA ĆE REĆI DA MU MRZIM MAJKU I TAKO TO,JER UVIJEK JE NA NJENOJ STRANI!?


0 komentari:

Objavi komentar