20. 02. 2018.

LJUBAV JE, PORED STRAHA, NAJSNAŽNIJE OSEĆANJE NA SVETU...


Ljubav je, pored straha, najsnažnije osećanje na svetu. Ali prevelika ljubav može da dovede da nervnog sloma. Pročitajte Ivaninu ispovest: U vezi sam bila godinu dana i maštala sam o udaji za tog čoveka. On mi je pružao sve što je jednoj ženi potrebno: ljubav, podršku, sigurnost i dobar seks. Živeo je sam, bio je duhovit, željan avanture i zabave i to je sve ono što je i meni bilo potrebno.

I sve je bilo savršeno do onog dana kada se pojavio na mojim vratima sa dvojicom drugova. Pre toga mi se javio i rekao da želi da me iznenadi vrelim i ludim seksom. Jedva sam čekala njegov dolazak i obukla sam seksi veš. On je zazvonio na vrata i odmah sam primetila da je pijan. A iza njega su stajala dvojica nepoznatih muškaraca.  Ovo su moji najbolji drugari.

Rekao sam im da si bomba u krevetu. Spremi se za “trojku” – rekao je, a druga dvojica su krenula da se pokvareno smeju. Nikada se nisam osećala tako prljavo. Zalupila sam vrata i poželela da umrem. Nije se više javio. Sutradan sam ugledala svoju prvu sedu vlas. Ako je on najbolji, kakvi su ostali?
Imam 24 godine.



0 komentari:

Objavi komentar