14. 02. 2018.

Big Brother rigorozno kaznio Luciju: ” Bolje da je izbačena iz Big Brother kuće…”



Lucija je na partiy-u koji su stanari Big Brother kuće imali razbila čašu i polomila stolicu, a nije dugo trebalo čekati da za svoje postupke bude kažnjena. Lucija je sigurno kaznu očekivala, ali u ovom obliku sigurno nije mogla ni da zamisli da će da bude kažnjena. Naime Lucija je dobila čak tri kazne… a zanimljivo je to što je Big Brother naredio da svi stanari jedan po jedan predlože na koji način treba da bude Lucija kažnjena.

“Bio to dio njezine osobnosti ili ne, trebala bi se suzdržati od razbijanja u Big Brother kući”, komentirao je Luka, dok je Anezi predložila da se skine s ukupnog budžeta i kupi stolac. Iako je Lucija najviše kliknula sa svojim sugrađaninom Tomislavom, on ju je poželio kaznite onime što će joj najviše zasmetati. “Mislim da se ne bi trebala šminkati tjedan dana”, izjavio je, a s čime su se odmah složile Ana i Renata. “To možete zaboraviti odmah”, Lucija je odrješito odgovorila.

Na kraju Big Brother je Luciji izrekao ovo kaznu… 1. 10 dana Lucija mora da pere posuđe, 2. Luciji će biti obezbijeđen sav potreban materijal i morati će sama da napravi novu stolicu, 3. Lucija mora odabrati jedan dan u tjednu kada se ne smije šminkati. Posljednja kazna je definitivno najteže pala Luciji, zbog čega je Lucija vjerovatno u jednom trenutku pomislila da je bolje da je izbačena iz big Brother kuće, ali nakon ovoga sigurno neće ni pomisliti da razbija i lomi inventar Big Brother kuće.

0 komentari:

Objavi komentar