13. 10. 2019.

MOJ SIN JE NAJGLUPLJI MUŠKARAC NA PLANETI. OŽENIO SE PRIJE DVIJE GODINE I POTPUNO JE “SLIJEP” OD LJUBAVI PREMA TOJ SVOJOJ ŽENI, IAKO JE ONA ČAK 5 GODINA STARIJA OD NJEGA…Moj sin je najgluplji muškarac na planeti. Oženio se prije dvije godine i potpuno je “slijep” od ljubavi prema toj svojoj ženi, iako je ona čak 5 godina starija od njega. Vara ga od prvog dana i sa njim je samo radi moje firme, firme koju bi trebao moj sin da naslijedi.

Juče sam se kao slučajno vratio ranije sa sastank i zatekao moju snajku sa nepoznatim muškarcem u kući. Odma sam nazvao mog sina i sve mu isričao, a nakon nekih pola sata dolazi on meni i sav bijesan, ljut bez da je progovorio i jednu riječ udari me boksom tako jako da sam pao na pod. Da skratim, teško mi kuckat na mobitelu…

moja snaja mu rekla da je to bio PRIVATNI GINEKOLOG, jer je toliko poštena da je sramota ići i raspremati se po ordinacijama, on naravno povjerovao. Ne znam šta da radim kako da ga oslobodim, kao da je opčinjen… čini mi se kada bi je vidio sa drugim povjerovao bi u neku njnu jadnu  jeftinu laž.

0 komentari:

Objavi komentar