12. 07. 2018.

USTANEM "MRTVA BOLESNA" I DOČEKA ME OVAKVO NEŠTO - ANĐELO priredio Teodori preslatko IZNENAĐENJE za dobro jutro!!! (FOTO)


- Ustanem mrtva bolesna i dočeka me ovako nešto... Hvala ti na svemu... Volim te! - poručila je pevačica Rankoviću Teodora Džehverović i Anđelo Ranković i dalje su zajedno, a kako se čini među njima je sve u najboljem redu.

Dokaz za to je i činjenica da svaki slobodan momenat koriste da budu jedno sa drugim, ali i to što Ranković kad god može ukazuje pažnju pevačici romantičnim iznenađenjima.

Ovaj put Anđelo je rešio da Teodori ulepša dane koje zbog bolesti provodi u krevetu, pa joj je za dobro jutro priredio preslatko iznenađenje. Ustanem mrtva bolesna i dočeka me ovako nešto... Hvala ti na svemu... Volim te! - napisala je Teodora.

 Evo o čemu se radi i kakav prizor je Teodora zatekla kada se probudila: Anđelovo iznenađenje za Teodoru, Printskrin: Instagram/teodoradzehverovic
Podsetimo, Teodora je zbog bolesti bila primorana da otkaže nastup na jednom beogradskom splavu zakazan za utorak, 10. jul.


0 komentari:

Objavi komentar