13. 07. 2018.

OCA NIKAD NISAM UPOZNALA, ALI MAJKA MI JE UVIJEK GOVORILA DA...


Oca nikad nisam upoznala, ali majka mi uvijek govori da svoj najveći talent imam od njegovih gena. Još se od malena vidjelo koliko sam vezana za životinje, ali oni "agresivni" psi oduvijek su mi bili nešto drugačije, oduvijek sam s njima imala poseban odnos.

Još sa 4 godine moja je majka sa mnom išla doma kroz susjedstvo i jedan je takav pas bio pušten, krenuo je na nju i ugrizao ju za ruku.

Kako je ona rekla, ona ga je udarala i vrištala i zapravo ju je samo jače držao, rekla je da sam ja samo počela pričati s njim i da sam ga počela dragati po leđima. I čim sam ga dotakla pustio ju je i polizao mi ruku.

Od tad je uvijek situacija bila ista, od 12 godine počela sam raditi s takvim psima po skloništima, psi kojima nitko nije mogao stati na kraj pored mene su bili kao mali bespomoćni štenci. Otac mi je radio sa takvim psima i cjeli je svoj život proveo uz dobermane, iskreno sve više vejrujem da sve ovo ima veze s njim. Sad imam 21 godinu i profesionalno radim sa takvim psima, presretna sam. Izvor: ispovesti.com

0 komentari:

Objavi komentar