12. 07. 2018.

NANESITE OVU MASKU NA KOSU I SAČEKAJTE 15 MINUTA – EFEKTI ĆE VAS OSTAVITI BEZ DAHA!


Nanesite Ova maska ​​za kosu i sačekati 15 minuta – Efekti će vas ostaviti bez daha!
Ovaj recept sa cimetom i medom je efikasan, jer hrani i vlaži kožu glave, djeluje protiv ispucale vrhove, gubitak kose, protiv peruti. 

Kao cimet je poznato da se poboljša cirkulaciju krvi, kao aktivni sastojak u ovom kosu masku, ubrzava rast kose, čini kosu sjajnom, obiman i elastična. Također cimet ima antioksidativna svojstva, tako da štiti kosu od negativnog stanja kao stres, niske temperature, ultraljubičasto svjetlo itd.

Ova maska ​​je posebno pogodan za one ljude koji imaju slab, tanak, lomljive i bez sjaja kose, ali svi mogu koristiti.

Recept:

Sastojci:

  • 1 žličica cimeta
  • 1 žličica meda

  • pola šolje maslinovog ulja

Priprema: 

Nakon što dodate 1/2 šolje maslinovog ulja u malu posudu, stavi na štednjak. Zagrejte ulje blago, a zatim ga izvadite iz peći. Sipajte maslinovo u zdjelu, a zatim dodajte 1 žličica cimeta i 1 kašičica meda. dobro promiješati kašikom. Koristite četkicu aplikator za primjenu smeše na koži glave. Podelite kosu sa češljem tako da možete lako primijeniti cimet masku sa aplikatorom četkom. Start s leđa na front. Držite masku za 15 minuta najmanje. Šampon kosu i zatim nanesite balzam za kosu kao što obično rade. Nanesite masku jednom tjedno da ubrza rast kose i spriječiti gubitak kose.

0 komentari:

Objavi komentar