05. 06. 2018.

TUŽNO… 6-ogodišnja djevojčica iz Zagreba traži izgubljeni mobitel, napisala i oglas: “Izgubila sam mobitel. Razbijen je. Jako mi je drag. U njemu su mu…”


Jana, šestogodišnja djevojčica iz Zagreba nakon što je izgubila mobitel krenula je u potragu za istim i odmah je naposala je poruku, odnosno oglas i polijepila ga u svom naselju.

Nakon što je neko objavio na društvenoj mreži fotografiju njenog oglasa mnogi su ovoj pametnoj djevojčici pripomogli i ovaj oglas i sami podijelili kako i povećali mogućnost da se izgubljeni mobitel nađe. U oglasu male Jane stoji sljedeće:

“Izgubila sam mobitel. IPhone4. Razbijen je i nije vrijedan. Jako mi je drag. U njemu su mi slikice peseka Naje. Ona je uginula. Ako ste ga pronašli, molim da ga vratite. Hvala, Jana”. Morate priznati jako simpatično, ali na neki način i tužno zbog fotografija peseka…



Tako da ukoliko ste iz Zagreba, konkretno sa zagrebačke Savice i slučajno imate informacije vezane za izgubljeni mobitel obradujte ovu tužnu djevojčicu. Sigurno bi joj to bio najbolji novogodišnji poklon.

0 komentari:

Objavi komentar