04. 06. 2018.

Antonio Banderas OSTAO BEZ KOSE I OBRVA i sada izgleda strašnije od najstrašnijeg horora! Pogledajte!

Uloga u drugoj sezoni serije “Genije” nije prva zbog koje je glumac Antonio Banderas drastično skratio kosu. Prva je bila kada je 2013. godine snimao film ‘”The 33”, po istinitoj priči o unesrećenim čileanskim rudarima.

Španac Antonio Banderas (57) u seriji “Genije” tumači legendarnog španskog umetnika Pabla Pikasa. Kako bi što više ličio na njega, glumac je obrijao glavu i obrve. Banderas, inače poznat po tamnoj, gustoj i kovrdžavoj kosi, bio je jedva prepoznatljiv na predstavljanju serije u Madridu. Za mene je jako važno što glumima Pikasa.

Fascinira me njegov život, a dolazi i iz mog rodnog mesta, Malage – rekao je nedavno Banderas. Poslednje godine bile su posebno teške za Banderasa. Prošle godine preminula mu je majka Ana Bandera Galego, a malo kasnije je imao blaži srčani udar. Nakon toga podvrgao se operaciji srca. Bol u grudima je počeo da oseća za vreme jutarnjeg trčanja. Bio je to benigni srčani udar.To se svakodnevno događa ljudima širom sveta, a ja to nisam krio, ali ne želim da se mom slučaju pridaje više važnosti nego drugima – rekao je Antonio. Posle srčanog udara, koji su, smatra glumac, izazvali stres i stalna putovanja, odlučio je da promeni neke navike i manje da radi.

0 komentari:

Objavi komentar