01. 04. 2018.

VELIKI POVRATAK: Legendarne borosane i espadrile se vraćaju u novom ruhu! Evo koliko će koštati


Odlične vijesti stižu iz vukovarske tvrtke Borovo koja ove godine obilježava 85. rođendan. Redizajnirane Borosane ponovno uvesti na velika vrata, učiniti da Startasice postanu globalno prepoznatljive, baš kao i novi proizvod – espadrile nastale u suradnji s modnim brendom Hippy Garden, samo su neki projekti iz lepeze dugoročnih planova tvrtke.

Voditelj projekata u Borovu Damir Rupčić za Poslovni dnevnik otkriva kako posljednjih mjeseci intenzivno pregovaraju s mnogim tvrtkama, posebice onima iz turističkog portfelja duž Jadrana, ali i kontinenta. Pokrenuli su, kaže, ofenzivan pristup tržištu nabijen pozitivnim tonovima kako bi potaknuli čvršću suradnju i partnestvo između njih kao proizvođača i turističkih destinacija, gdje je s obzirom na brojne inozemne goste moguća prodaja njihova asortimana.Povratak Borosana u hotele

“Nudimo povratak Borosana hotelskim tvrtkama kao izvrsnu zaštitnu obuću i dizajnom prilagođenu njihovim radnim odorama te, naravno, prodaju Startasica u njihovim objektima, koje također dizajnom mogu pratiti lokalna obilježja svake pojedine destinacije, kao i najnovijeg modela espadrila”, rekao je Rupčić i dodao da u Dubrovniku i na Plitvicama bilježe dobre rezultate u prodaji Startas programa. Dnevno će se isporučivati oko 650 pari ručno izrađenih najnovijih modela espadrila.

Voditeljica marketinga Martina Tomljenović velika očekivanja ima i od posljednjeg projekta, promoviranog u ponedjeljak i nastalog u suradnji s domaćim dizajnerima iz modnog brenda Hippy Garden. Riječ je o ručno rađenim espadrilama, koje su ukrašene licitarskim srcem, možda najprepoznatljivijim tradicionalnim hrvatskim simbolom. I dok izgled espadrila potpisuje Đurđica Vorkapić, za kvalitetnu ručnu izradu zaslužne su zaposlenice Borova, koje će dnevno na tržište isporučivati oko 650 pari. Cijena espadrila  300 kuna.

0 komentari:

Objavi komentar