08. 04. 2018.

LAN I VODA ČINE ČUDO ZA 12 DANA: KAD BI ŽENE ZNALE ŠTA SVE MOŽE, UVEK BI GA KORISTILE!


Mešavina lana i vode pomaže kod čak 7 problema sa kožom. Da li ste znali da postoji domaći tretman posle kojeg za 12 dana ne biste prepoznali sebe? Ako imate problem sa borama, probajte što pre!

Tajna je u lanenom semenu, koje svojim lekovitim svojstvima doprinosi poboljšanju vašeg potkožnog tkiva, podmlađuje masne ćelije i vraća onaj mladalački izgled u predelu oko obraza, naročito u senzitivnim delovima kože oko očiju, gde je koža najtanja i sklona boranju. Stavite kašiku lanenog semena u činiju i prelijte ga trećinom šolje ključale vode, mućkajte nekoliko minuta i zatim prekrijte salvetom i ostavite da odstoji do večeri. Iscedite mešavinu te večeri.

Koristite gelastu vodenu masu u kojoj je laneno seme ostavilo. Nanesite ovaj rastvor lanenog semena na očišćeno lice i vrat pomoću štapića za uši. Ne morate brinuti oko izbegavanja predela očiju, slobodno rastvor nanesite i tamo. Kada se maska osuši na vašem licu, ponovo namažite. Ovu proceduru ponovite pet puta.
Efekti maske od lanenog semena:


Podiže crte lica, tonira i zateže kožu, umanjuje široke pore, hidrira kožu, služi i kao piling za kožu,, pomaže sprečavanju formiranja akni i uklanjanju bubuljica sa lica, usporava stvaranje bora i eliminiše stvaranje tankih linija na licu jer ima svojstva koja intenzivno usporavaju starenje.

0 komentari:

Objavi komentar