08. 04. 2018.

KADA JE MOJE DIJETE UMRLO RODILA S EZVIJEDZA LEPA BRENA: POSLIJE 36 GODINA PROGOVORILA PJEVACICA SLATKOG GREHA


Naime, Spasa Mečanin koja je prije skoro četiri decenije prijetila da postane ozbiljna zvijezda, danas otkriva pravi razlog zbog kog se povukla sa scene, rekaši da razlog nije onaj koji se priča.

“Moj pokojni muž, Mališa Nikolić, nije me oteo na sceni, već me je odveo kući i vjenčali smo se u Smederevu 13. januara 1980. godine. U januaru smo se uzeli, a u aprilu sam izgubila bebu. Doktori su mi rekli da više nikada neću imati djecu, ali kasnije sam rodila Miloša. Nažalost, bez muža sa ostala vrlo rano.

Mališa je poginuo u saobraćajnoj nesreći 1983.”, ističe Spasa. Nekad poznata srbijanska pjevačica koju su, po riječima kompozitora Milutina Popovića Zahara zbog luckastog ponašanja navodno zvali “Spasa lujka”, objašnjava kako joj se na sceni dogodila nesreća nakon koje više nije pjevala.b“Breni je bilo suđeno, a meni se desilo zlo na sceni. Moje dijete je umrlo i rodila se zvijezda, Lepa Brena.

Zato mi je muž zabranio da pjevam. Ležala sam mjesec dana ubolnici, imala sam sepsu u početnom stadijumu, mjesecima nisam mogla da se oporavim… Tada sam ostavila “Lira šou”. To je moja velika rana… Nešto što nikada neću preboljeti”, istakla je Spasa koja danas živi u Banatskom Aranđelovu.
Preuzeto sa: www.haber.ba

0 komentari:

Objavi komentar