11. 03. 2018.

NEKIH 5 GODINA SMO ZAJEDNO, U BRAKU I ZADNJIH 2-3 MJESECA MOJ MUŽ.....


Nekih 5 godina samo zajedno, u braku i zadnja 2-3 mjeseca moj muž se mnogo promijenio, sve češće je bio van kuće, opijao se u kafanama, a najgore… osjećala sam da me vara, da ima drugu. Sinoć smo trebali ići kod mojih roditelja na večeru, ali njega nije bilo cijeli dan. Obzirom da smo malao mjesto, iznervirana sam krenula da obilazim obližnje kafane i u jednoj RUPI sam ga našla kako pije, a konobarica (žena od nekih 50 godina i 80 kg) mu sjedi u krilu i tako se maze, gura joj ruku dole i tako to.

Ušla sam počela da histerišem, galamim, te sam mu opsovala mrtvu majku koja ga je takvog rodila. Ustao je, bez riječi prišao i tako me ošamario da sam pala na pločice. Izvukao me vani i vratio se svojoj konobarici. Ne znam kada je došao kući, napustila sam ga i otišla svojim roditeljima. Ne želim više ni da ga čujem ni da ga vidim.

Ostavila sam mu i dvogodišnju kćerkicu, ne želim nikakvu vezu sa njim da imam. Nema tu više dobra za mene, a baš ga mnogo volim i uvijek ću ga voljeti, ali sreća tek mi je 26 godina i ima vremena da sve ovo prebrodim i krenem iz početka.

0 komentari:

Objavi komentar