09. 02. 2018.

ZAJEDNO I KAD JE NAJTEŽE: Vojin Ćetković se ne odvaja od svog prijatelja Nebojše Glogovca


Glumac Vojin Ćetković pomaže najboljem prijatelju Nebojši Glogovcu da pobijedi rak pluća, koji mu je nedavno dijagnostikovan. Njihovo druženje počelo je na Fakultetu dramskih umjetnosti prije 27 godina, a s vremenom su postali nerazdvojni. Zbog toga je suprug glumice Slobode Mićalović odlučio da se ne odvaja od najboljeg prijatelja i kolege, sve dok ovaj ne pobijedi opaku bolest.

– Vojin se mnogo potresao kad je čuo da Nebojša ima karcinom i odmah mu se našao kao najveća podrška. Studirali su na istoj klasi i već skoro tri decenije su veoma bliski. Ćetković mu je bio kum na prvom vjenčanju, krstio mu je sinove, pa ne čudi što ga je prijateljeva nesreća duboko pogodila. Sve vrijeme je uz njega, vozio ga je na preglede, svakodnevno ga obilazio u bolnici. Uz njega je i dok prima hemioterapiju – otkriva za “Informer” dobro obaviješten izvor.

On dodaje da je Ćetković svakodnevno na vezi sa ljekarima i specijalistima, raspitujući se o različitim vrstama liječenja koje bi mogle da pomognu jednom od najboljih srpskih glumaca srednje generacije. Nebojša je jedno vrijeme trpio jake bolove, a Vojin je uz pomoć ljekara našao flastere sa analgetskim dejstvom, koji su mu pomogli. Uz Glogovca je i supruga Milica, ali ona mora da brine i o kćerkici Sunčici, koja ima tek nešto više od godinu dana. Velika podrška su mu i sinovi iz prvog braka Miloš i Gavrilo – priča izvor.

0 komentari:

Objavi komentar