16. 02. 2018.

VOLIM TETKA IAKO JE STARIJI OD MENE 32 GODINE: NIKO NAS NEĆE RASTAVITI, VJENČAĆEMO SE!


Džozefina  P. je pobjegla sa tečom kad joj je bilo 14. Putovali su u kamperu, a na kraju su ih našli na jugu Francuske. Vratili su ju roditeljima koji su tvrdili da je njihova kćerka psihički bolesna.
Njemica i njen teča Gerit H. tri se godine bore za svoju ljubav. Džozefina je imala samo 14 godina godina kada su ona i Gerrit pobjegli. U kamperu su putovali Belgijom, Španijom i Francuskom.

Na kraju ih je vidjela jedna žena u prodavnici na jugu Francuske i sve je prijavila policiji. Djevojka je vraćena roditeljima, a Gerritu je prijetilo hapšenje. Roditelji su kćerku odveli kod psihologa jer su tvrdili da je psihički bolesna, ali ona je i dalje insistirala da je s Gerritom, otišla dobrovoljno.
Tvrdila je da ga voli i da ih ništa neće rastaviti. Budući da nije bilo dokaza da su spavali zajedno dok je ona bila mlađa od 16 godina, Gerrit nije kažnjen, a sud je odlučio i da im se ne smije zabraniti da se viđaju jer bi to loše djelovalo na nju.

Ona danas ima 17 godina, a Gerrit, bivši muž sestre njenog oca, 49. Razlika od 32 godine im ne smeta, a Džozefina kaže da će se vjenčati sljedeće godine kada ona napuni 18. - I dalje se borimo da drugi prihvate našu ljubav. Gerrit nikada nije manipulisao sa mnom. Ja sam htjela taj kontakt i sama sam razvila osjećaje prema njemu - kaže ona. Gerit tvrdi da je u početku odbijao tu vezu jer je imao porodicu koju nije htio ostaviti. Danas o svojoj vezi kažu: - Mi smo sretan par, najbolji prijatelji, srodne duše. Razumijemo se i jako nam je lijepo zajedno.
Par živi u stanu u Berlinu.
(Espreso.rs)


0 komentari:

Objavi komentar