02. 02. 2018.

UKOLIKO SU VAŠE NOGE BOLNE I NATEČENE OVO JE NAJBOLJ I NAJBRŽI PRIRODNI LIJEK


Oticanje nogu nije ništa novo u napem drušvu, mnoge osobe imaju ovaj problem, nek zbog posla, krvnih sudova, vrućine, lošeg rada bubrega, trudnoće, hormona a neke zbog genetike, jer su i njihove nene i djedovi muku mučili sa istim stvarima.

Do oticanja nogu dolazi usljed povećanja tečnosti u međućelijskom prostoru. Oticanje nogu može nastati iz različitih razloga: vrućina, problemi sa krvnim sudovima, poremećaj rada bubrega, trudnoća, srčana insufijencija, hormonski poremećaji… Narodna medicina ima voema jednostavan i učinkovit lijek protiv oticanja nogu, a potreban vam je samo peršun.

KAKO BI PRIPREMILI VAŠ LIJEK, POTREBNA VAM JE CIJELA BILJKA PERŠUNA! DOBRO OPERITE PERŠUN, SAMELJITE GA TAKO DA JE U PRAŠKASTOM OBLIKU, PREBACITE U POSUDU I PRELIJTE SA POLA LITRA KLJUČALE VODE.

PREKO NOĆI TREBATE OSTAVITI SMJESU DA ODSTOJI, ZATIM PROCIJEDITI, I PITI TOKOM DANA, TAKO DA RASPOREDITE U TRI DJELA I POPIJETE SVE U 24 SATA. NAKON ŠTO ISPIJETE SMJESU, PAUZIRAJTE 3 DANA, A POTOM PONOVO NAPRAVITE I PIJTE 2 DANA. NAKON DVA DANA PRIMJETIT ĆETE ZNAČAJNU PROMJENU U VAŠEM ZDRAVLJU, TE ĆETE PONOVO MOĆI BITI U PRILICI OBUĆI SVOJE OMILJENE CIPELICE BEZ PROBLEMA.

0 komentari:

Objavi komentar