09. 02. 2018.

Nakon što je Ivan Herceg dobio otkaz u seriji Čista ljubav, on je “upao” kao zamjena… Evo šta je Janko Popović Volarić juče izjavio o ulozi Ivana Hercega:



Krajem prošle godine se digla velika prašina nakon što je iznenada iz sreije Čista ljubav izbačen Ivan Herceg, glumac koji je po mnogima simbol ove serije, zaštitni znak… Fanovi od starta nisu bili nimalo oduševljeni ovom odlukom iako je umjesto Ivana u seriju doveden jako popularni glumac Janko Popović Volarić.

Negodovanja fanova postala su veća nakon što su puštene u eter prve scene snimljene sa Jankom Popovićem Volarićem te mnogi smatraju da se nije najbolje snašao te da je nemoguće da iko osim Ivana Hercega igra tu ulogu. Nakon svega Janko Popović Volarić je vezano za sva ova dešavanja dao intervju za Story: “Poprilično je izazovno preuzeti ulogu koju je već netko izgradio na svoj način, ali to i volim.

Ispočetka gradim ulogu kao i svaku drugu. Nadam se da će me publika prihvatiti i da ću odraditi dobar posao. Komentara će uvijek biti, i pozitivnih i negativnih. Nemam ništa protiv toga”, rekao je Janko, a cijeli intervju moguće je pročitati u novom izdanju časopisa Story.

0 komentari:

Objavi komentar