16. 02. 2018.

MOJA ŽENA MI JE POSLE TRUDNOĆE RODILA CRNO DETE, DOK SMO SVI MI U FAMILIJI BELI...





Moja žena mi je posle trudnoce rodila crno dete, dok smo mi svi u familiji beli. Počeo sam da urlam na nju i vredjam je kako me je prevarila, kako neću da hranim dete koje nije moje i da volim ženu koja ima dete sa drugim. Ona me je molila, plakala i poricala prevaru. Naravno da joj nisam poverovao, i taman pre nego što sam skoro isterao ženu, moja majka ju je dreknuvši zaustavila.

Mislio sam da će me podržati, umesto toga, ona mi je ispričala kako je ona prevarila svog muža u jednoj aferi sa ciganom, i mene je dobila upravo sa tim čovekom. Tako da je dete koje sad ja imam povuklo na mog biološkog oca, a ne na onog na kog sam godinama mislio da mi je otac i koji me hranio.

Bio sam u šoku, verovatno joj je bilo jako teško da prizna čim je cutke gledala kako se prepirem sa ženom jedno sat vremena. Ženi sam se izvinuo, ali tek kad sam posle mesec dana uradio DNK test onda sam se i stvarno pokajao. Celog života me je majka lagala i da se nije desio ovaj slučaj verovatno nikad ne bi ni saznao za ovo.


0 komentari:

Objavi komentar