08. 02. 2018.

BIO SAM MAMIN SIN ALI OTKAD SAM SE OŽENIO ZBOG MOJE ŽENE...


Bio sam mamin sin, ali od kako sam se oženio zbog moje žene, mama je zamrzila i mene. Od prvog dana mi puni glavu kako ona (moja žena) nije za mene, da je iz loše porodice, da joj je mama (moja tašta) u svoje vrijeme bila najveća drolja, a i dan danas je. Kada me vidi da mojoj ženici pomažem da pere sudje i čisti kuću naprosto poludi. Sada je utripovala da moj sin nije moj već da je to dijete mog kuma. Hoće da kaže da me vara sa mojim kumom, a sve zbog toga što sam ja crn, a moj sin plav jer je povukao na moju suprugu koja je takođe plava. ALI PLAV JE I MOJ KUM 🙂 dovoljno da moja pametna mama provali istinu.

U zadnje vrijeme je počela da je uhodi i juče mi je došla sva sretna jer konačno KAO ima i dokaz da me žene vara, a onda je pokazala na svom mobitelu par fotografija kako moja supruga i kum ispijaju kafu u jednom restoranu nadomak grada.

Kada sam se nasmijao i kada je shvatila da me ponovo nije ubijedila u svoje TEORIJE ZAVJERE, onako drsko mi je rekla da sam totalna budala, da sam glup i da je magarac pametniji od mene. U POČETKU MI JE SMETALO, ALI SADA MI POSTAJE SIMPATIČNA.

0 komentari:

Objavi komentar