10. 02. 2018.

18 MI JE GODINA U VEZI SAM SA “MALO” STARIJIM MUŠKARCEM....NJEMU JE 49 GODINA...


Imam 18 godina i u vezi sam sa “malo” starijim muškarcem. On ima 49 godina, 8 godina je stariji od mog tate, ali meni to ne smeta, čak narpotiv izuzetno sam sretna pored njega, “na njemu” i “ispod njega”. Već skoro dvije godine smo skupa i to Su definitivno dvije nAjljepše godine mog života. On je oženjen, čak ima i unuče, al meni je to sve baš simpatično, jer znam ko mu je najvažniji u životu, naravno JA :). Mnogi će pomisliti da sam sponzoruša i da se “prodajem” za malo luksuza. Istina je skorz drugačija.

Naša veza je čista ljubav, a od njega sam dobila samo jedno, ali vrijedno, a to je ljubav, sreća, zadovoljstvo… Dokaz da nisam sponzoruša je taj da potičem iz jako bogate porodice, tata mi je vlasnik… hm, umalo da napišem koje firme.

Nebitno… za ove dvije godine nikada nisam uzela niti jedan euro, tačnije do sada sam mom voljenom, mojoj najvećoj ljubavi pozajmila oko 5.000 eura jer mu je falilo za neke njegove poslove, ali ni to nije važno obzirom da će mi to vratiti čim “stane na noge”. Novac nije bitan bitna je ljubav

0 komentari:

Objavi komentar