05. 01. 2018.

Najpoznatija Grandova Zvijezda: Sve što niste znali o Radmili Radi Manojlović

Radmila Rada Manojlović je srpska folk pevačica. Rođena je 25. avgusta 1985. godine u Požarevcu.

Odrasla je u selu Četerežu. Završila je srednju školu u Velikoj Plani, a nakon toga je upisala Ekonomski fakultet u Kragujevcu. Kada je imala devetnaest godina, njena majka se razbolela i preminula je od raka grlića materice. Teško je živela jer je sama morala da zarađuje za školovanje. Otac Rade joj je bio velika podrška i od njega je nasledila talenat za muziku. Ima mlađu sestru Mariju za koju je vezana i polubrata Nenada koji je, takođe, pevač.

2003. godine Rada se prvi put prijavila na audiciju Zvezda Granda. Pošto nije prošla dalje, snimila je CD koji nije doživeo uspeh kakvom se nadala. 2007. godine je stigla do finala u takmičenju Zvezda Granda, ali je osvojila drugo mesto. Pobednik je bio Dušan Svilar. Grand produkcija joj je poklonila pesmu „Nikada više“ koja je postala veliki hit. 2008. godine je nastupila na Grand festivalu sa numerom „Bole ove usne neverne“. Ubrzo je usledio singl pod nazivom „Bolje ona nego ja“. 2009. godine je uradila album koji je objavila Grand produkcija. Na njemu su se izdvojile pesme: „Deset ispod nule“ i „Rođendan“. 2010. godine je snimila duet sa Sašom Matićem čiji je naziv „Mešaj, mala“. 2011. godine je izašao Radin drugi CD u izdanju Grand produkcije. Najveći hitovi su postale numere: „Marakana“, „Nije meni“ i „S’ mora na planine“. 2013. godine je sa Cvijom otpevala pesmu „Nema te“. 2014. godine je snimila spot za numeru „Alkotest“ koji na you tube-u ima preko 26 miliona pregleda. Sarađivala je sa Milošem Roganovićem i Filipom Miletićem. 2016. godine je objavila album „Metropola“. Publika je odlično prihvatila pesme: „Metropola“, „Gratis“ i „Istina živa“ za koje je uradila spotove i koje obaraju rekorde po slušanosti.

Sa pobednikom Zvezda Granda, Harisom Bekrićem, je otpevala duet „Biseri i svila“ koji je za jedan dan imao milion pregleda na you tube-u. Učestvuje u emisiji „Neki novi klinci“ kao član žirija koji, pored nje, čine: Milica Todorović, Bane Mojičević i Milan Topalović Topalko. Privatni život 2008. godine je započela vezu sa kolegom Milanom Stankovićem. Smuvali su se na crnogorskom primorju, tačnije u Utjehi. Naredne godine su raskinuli jer nisu mogli da istrpe pritisak medija. Ubrzo su se pomirili i počeli su da žive zajedno. 2010. godine se Milan, nakon učešća na Pesmi Evrovizije, posvađao sa Sašom Popovićem. U tom periodu Rada mu je pružila podršku ozbiljno ugrozivši svoju poziciju u Grandu. 2011. godine se pričalo da će se venčati na Maldivima, ali to se nije dogodilo. Usledili su tračevi da je Milan prevario Radu sa ćerkom Vesne Zmijanac, Nikolijom Jovanović, što je ona demantovala. 2012. godine Milan se iselio iz stana u kome su živeli i par je raskinuo. 2013. godine pevačica je počela da se zabavlja sa košarkaškim trenerom Momirom Gajićem, bivšim dečkom Katarine Rebrače. Momir je bio oženjen ženom kojoj je pomogao da se izleči od raka. Rada i on su održavali vezu na relaciji Srbija-Amerika. U leto 2015. godine su raskinuli, a spekiliše se da je Momiru smetao posao kojim se Rada bavi.

2016. godine su je povezivali sa devet godina mlađim kolegom, Harisom Bekrićem, ali oboje su izjavili da su samo prijatelji. Rada važi za jednu od najzgodnijih pevačica na našoj estradi. Visoka je 173 cm, a teška 55 kg. Njene mere su 83-63-91. Ona je operisala nos i sredila je zube. Najpopularnija pesma Sudeći prema broju slušanja na portalu YouTube, najpopularnija Radina pesma je „Alkotest“ sa 28 279 491 pregled na datum 02.01.2017. godine.


0 komentari:

Objavi komentar