07. 06. 2018.

Zadnjih 12 godina braka redovno imam nekoga sa strane, ljubavnike, švalere, kako god. U braku sam skoro 15 godina i sa mužom imam troje djece. Za njega sam se udala isključivo iz



Zadnjih 12 godina braka redovno imam nekoga sa strane, ljubavnike, švalere, kako god. U braku sam skoro 15 godina i sa mužom imam troje djece.

Za njega sam se udala isključivo iz ljubavi prema njegovom novcu :). Poseban osjećaj sve ove godine je što sam mislila da on mene ne vara, da sam mu jedina na svijetu. Međutim, jutros mi je na vrata došao, momak od nekih 20-ak godina,

sav tužan i rekao mi je kako se njegova supruga i moj muž viđaju, odnosno da su u vezi, a onda mi je pokazao par vido klipova na kojima se jasno vidi SVE! Osjećam se odvratno, ljudi djevojčica, 20 godina, otac može da joj bude, stvarno bolesno… u jednoj sekundi mi se promijenila slike koju sam imala o mom mužu.

Ne kažem, nisam svetica, “šaram” sa strane, ali za ovih 12 godina nikada ništa bolesno nisam uradila. Vjerujte da obiljno razmišljam da se razvedem, ne mogu živjeti sa manijakom pod istim krovom!!

0 komentari:

Objavi komentar