12. 04. 2018.

RAZVEO SAM SE OD SUPRUGE SAMO 4 SATA NAKON ŠTO SMO SE VJENČALI....


Razveo sam se od moje supruge samo 4 sata nakon što smo se vjenčali u crkvi i zakleli na vječnu ljubav. Moja vjerenica je ostala trudna, slučajno i zbog toga smo ubrzali naše sklapanje braka.

Sve je bilo po običajima. Nakon što smo se vjenčali u crkvi otišli smo sa prijateljima i rodbinom u obližnji restoran da proslavimo naše sklapanje braka. Sve je bilo idealno, ali u jednom trenutku se moja supruga izgubila. Stigla je i torta, a nje nije bilo. Krenuo sam da je tražim, ali nisam je uspio naći. Trudna je… pomislio sam da joj je možda pozlilo, da je izašla vani, te sam krenuo da provjerim.

Ispred i oko ulaza je nije bilo i tamam kada sam krenuo da uđem nazad u restoran, ispod oka sam primjetio kako se nešto “čudno” dešava u jednom automobilu nedaleko od ulaza. Kako sam prilazio sve mi je bilo jasnije, bijela vjenčanica je bila svuda po prozorima automobila, a kada sam skroz prišao ugledao sam moju suprugu kako se sa mojim kumom… “nateže”.

Par sekundi sam svjedočio bolnom iskustvu dok me nisu primjetili, a kada su shvatili da sam ih zatekao, samo se “kiselo” nasmijala i nastavila strasno da ljubi sa mojim kumom. Odma sutra dan sam tražio razvod, a jedino zbog čega žalim je što je ubrzo nakon toga abortirala bebu. Iako nisam kriv osjećam krivicu zbog toga što je jedan život nedužnog bića na taj mučki način prekinut i kada god se sjetim toga dođe mi zlo, a prošlo je skoro 5 godina od tada. Preuzeto sa: http://sve-za-vas.info

0 komentari:

Objavi komentar