06. 02. 2018.

STATUS KOJI SLAMA SRCA “Moram ovako, pa možda uspije. Moj sin je otišao u Nemačku, recite mu da se JAVI MAJCI”



Društvene mreže danas su, po svemu sudeći postale najlakši put da se pronađe izgubljeno. Ovo je jedan status koji će vam natjerati suze na oči. Dok građani BiH putem Fejsbuka uglavnom traže dokumente, kućne ljubimce, mobilne telefone koje su negdje “u putu” zagubili, posljednji u nizu primjera mnoge korisnike jedne od najpopularnijih društvenih mreža rastužio je do suza.

Naime, jedna majka traži sina, koji je otišao u Njemačku i tamo promijenio život “iz korena”.
Oženio se i uzeo prezime supruge i promijenio ime, a majku, po svemu sudeći ne posjećuje, niti joj se javlja. Nesrećna žena na ovaj način pokušava da pronađe sina i promijeni situaciju. Naime, na Fejsbuk stranici “Spotted Sarajevo” osvanuo je nesvakidašnji apel. Neko je pisao u ime majke Dike, koja, izgleda, jedino želi da joj se sin javi. 

Pozdrav, moram ovako pa možda uspije. Ovo na slici je majka Čavrk Dika, poreklom Goražda i traži sina koji se zove Savrk Sado, koji je davno otišao u Nemacku, venčao se tamo i uzeo prezime od supruge (Monika), a svoje ime promenio u Benjamin. Ako neko poznaje gospodina neka mu prenese poruku da “poseti majku” – piše u objavi na Fejsbuku. Nakon ovog posta uslijedili su mnogobrojni komentari. I dok su pojedini korisnici Fejsbuka ponudili pomoć kako bi spojili majku i sina, nisu rijetki ni oni koji su osudili postupak mladića.  Žalosno kako su djeca nezahvalna prema majci. Nosila te 9 mjeseci, dala sve za tebe i kako joj se zahvaljuješ? Teško tebi Benjamine. Žalosno. Jedna je majka ma kakva god bila – piše u jednom od komentara.


0 komentari:

Objavi komentar